Ingatlanok villamos munkái

Kevés a teljesítmény? Bekapcsolja a mikrót, vagy a tűzhelyt, és már mehet is visszakapcsolni a villanyt az óránál? Sokak számára ez mindennapos probléma! Ilyenkor növelni kell a teljesítményt a mérőhelyen.

Mai állás szerint 32 amperig ingyenes. De mint mindennek, műszaki feltétele van: új, önhordós csatlakozó, vagy földkábel, és megfelelő mérőhelyi állapot.

De nem kell elkeseredni, mert a csatlakozó vezetéket is ingyen adja az áramszolgáltató légkábel esetén 30 méterig, földkábel esetén 15 méterig.

Önnek ezt nem így mondta a szerelő? Pedig ez az igazság! Sok szerelő ki akarja fizettetni az ügyféllel a vezetéket, amit nem is kellene! Legyen óvatos! Egy tanfolyamon hallottam: azt kell az ügyfélnek hallani az én számból, amit akkor hallana, ha befáradna az ügyfélszolgálati irodába.

NAGYON FONTOS!

Régi, alumínium vezeték megy a falban és semmelyik konnektorban sincs földelés? Igen, ez egy elavult rendszer, kétség sem fér hozzá! Régen volt egy rádió, 4-5 lámpa, esetleg TV és ez annak elég volt. De ma? Aligha! Ha be van csövezve az épület, gyerekjáték kicserélni a vezetékeket a falban, és mindenhová földelést vinni. Természetesen érintésvédelmi relével védeni, fokozattan figyelve gyerekekre! Többet ér egy ember élet bármilyen beruházásnál, arról nem is beszélve, ha úgy fekszik le, hogy tudja, ez a rendszer már bírja a terhelést!

Vegye fel velünk a kapcsolatot bátran, írjon nekünk vagy hívjon telefonon és szakszerűen ellenőrizzük házának villamos vezetékeinek állapotát és ha szükséges, javaslatot teszünk az elöregedett elemek cseréjére, javítására.

További villanyszerelő tevékenységeink:

Mérőhelyek kialakítása

 • Új bekapcsolások esetén mérőhely kialakítás teljes ügyintézéssel
 • Mérőhely korszerűsítés
 • Ipari létesítmények új bekapcsolása hagyományos mérőhely kialakítással
 • Ipari létesítmények új bekapcsolása áramváltós mérőhellyel

Ingatlanok villamos munkái

 • Teljesítménynövelések
 • Új családi házak komplett villamos kivitelezése
 • Régi ingatlanok elavult villamos rendszerének cseréje

Földelés, érintésvédelem

 • Földelési ellenállás mérés, érintésvédelmi mérések
 • Földelés javítás

Villanyszerelés úton, útfélen

 • Közvilágítási rendszerek telepítése, javítása
 • Bármilyen oszlopos munkák végzése
 • Oszlopállítás

További tevénységek

 • Fázisjavítás
 • Bármilyen villamos ipari munkák
 • Hibajavítás

Elérhetőség

Amennyiben árajánlatot szeretne kérni vagy további információkra volna szüksége, írjon nekem.

"Rögtön első találkozásomkor megtaláltam vele a közös hangot. Régi elavult mérőhelyemet kicserélte a maximumot hozta ki a szabványoknak megfelelően. Teljesen elégedett vagyok."

Vas László - Pusztaszabolcs

"Úgy ajánlották nekem, az épülő éttermem belső villanyszerelésére. Azóta szinte baráti viszony alakult ki köztünk, az étterem átadása után is számíthattam rá, bármilyen kis probléma esetén azonnal."

Belső villanyszerelés Pusztaszabolcson

Csiki Ottó - Étterem tulajdonos
Pusztaszabolcs - Adonyi út

"Nem ismertem őt, hanem a generál kivitelező ajánlotta az épülő családi házunk mérőhelyének kialakítására. Szerintem gyönyörű lett, és ami a legfontosabb, teljes ügyintézéssel vállalta, tehát nekünk sehová sem kellett ez ügyben mennünk, mindent Ramón intézett."

Axt Ibolya - Ráckeresztúr

"Egy közös barátunk által ismertem meg Ramónt a külön választott üres telkemre szerettem volna villanyt. Egy helyszíni szemle után az árajánlattal meg voltam elégedve, és ezért őt bíztam meg a munkával. A munkát korrektül elvégezte, és teljesen az engedélyeket végig vitte."

Jobb László építési vállalkozó - Kulcs

"Többször megkerestem már mérőhely kialakítással, tudtam jó kezekben van innentől az áram kérdése. Bátran ajánlom mindenkinek, Ramónra lehet számítani."

Mérőhely kialakíás Iváncsán

Bóna János építési vállalkozó
Bóna-Haus Kft
Iváncsa